Nival E6 – Hiše na ključ

Nival E6 zidana hiša – najboljši dom.

V Skupini Nival smo na osnovi dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanja s področja gradbeništva razvili 5 tipov masivnih zidanih hiš, ki jih za vas izvedemo po načelu ključ v roke. Hiše smo oblikovali skrbno, z občutkom in jih lahko vključite tako v urbano kot tudi v podeželsko okolje. Naši arhitekti so se potrudili in zasnovali hiše, ki izpolnjujejo 6 ključnih elementov dobre gradnje:

 NIVAL-E6
  • ESTETIKA – Nival E6 hiša je arhitekturno sodobno oblikovana.
  • ERGONOMIJA – Nival E6 hiša ima dober in smiseln izkoristek prostorov.
  • ENERGIJA – Nival E6 hiša je energetsko varčna, za njeno gradnjo porabimo malo energije.
  • EKOLOGIJA – Nival E6 hiša je zgrajena iz trajnostnih materialov in proizvodov, ki so neškodljivi za zdravje in okolje.
  • EMOCIONALNOST – Nival E6 hiša vam zagotavlja zdravo okolje in dobro počutje pri bivanju v njej.
  • EKONOMIJA – Nival E6 hiša je cenovno ugodna, z bivanjem v njej varčujemo.

Vse hiše smo zasnovali sodobno in privlačno. Postavljamo jih na armiranobetonske talne plošče. Obodne in predelne nosilne stene zazidamo z opeko. Strehe na hišah glede na arhitekturo hiše izvedemo kot ravne ali kot dvokapnice. Vse hiše gradimo po načelih energetsko varčnih zgradb z dobro izolacijo sten, streh in stavbnega pohištva. Finalne obdelave hiš so kvalitetne in skrbno izbrane. Izvajamo talno ogrevanje hiš preko toplotnih črpalk zrak-voda. Vgrajujemo sanitarno opremo priznanih proizvajalcev. Električne inštalacije z vsemi ozemljitvami izvedemo v skladu s predpisi.

Tipi Nival E6 hiš:

Nival e6 - 82 Nival e6 - 106 Nival e6 - 91
Nival 82 Nival 106 Nival 91
Nival 119 Nival 143 Nival 155

Prenos (CENIK-JANUAR-2023.pdf)

Prenos (SPLOŠNI-POGOJI-JANUAR-2023.pdf)

Vita Hoče

PSO Šlandra

PSO Ljutomer