Vita Hoče

PSO Šlandra

PSO Ljutomer

Asfaltiranje

Asfaltiranje na objektu za shranjevanje kmetijske mehanizacije Vinski Vrh

Čas izvedbe: maj 2015
Pogodbena vrednost: cca. 7.000 EUR

Opis izvedenih del: Za privatnega naročnika smo na objektu izvajali asfaltiranje 240m2 zunanjih površin v sestavi: izvedba nosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 5 cm in obrabno zaporne plasti bituminizirane zmesi v debelini 3 cm. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na objektu most s priključki Gornja Radgona

Čas izvedbe: maj 2015
Pogodbena vrednost: cca. 2.000 EUR

Opis izvedenih del: Za javnega naročnika smo na objektu izvajali asfaltiranje 25 m2 površin na mostu v sestavi: izvedba obrabne in zaporne plasti bituminizirane zmesi v debelini 4cm + 3cm in 115m2 površin ceste izvedba obrabnonosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 6 cm vključno z obrizgom in premazi stikov. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na objektu parkirišče Veržej

Čas izvedbe: junij 2015
Pogodbena vrednost: cca. 2.500 EUR

Opis izvedenih del: Za javnega naročnika smo na objektu izvajali asfaltiranje 72 m2 površin dovozne ceste v sestavi: izvedba nosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 6 cm in obrabno zaporne plasti bituminizirane zmesi v debelini 4 cm ter asfaltiranje 15 m2 površin pločnika izvedba obrabno zaporne plasti bituminizirane zmesi v debelini 4 cm vključno s premazi in zaščito stikov. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na objektu urbane ureditve Ravne na Koroškem

Čas izvedbe: junij 2015
Pogodbena vrednost: cca. 24.000 EUR

Opis izvedenih del: Za javnega naročnika smo na objektu izvajali asfaltiranje 630 m2 površin parkirišča, izvedba nosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 6 cm in 1141 m2 površin ceste izvedba nosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 6 cm. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na objektu pločnik Bratonci

Čas izvedbe: julij 2015
Pogodbena vrednost: cca. 10.000 EUR

Opis izvedenih del: Za javnega naročnika smo na objektu izvajali asfaltiranje 623 m2 površin pločnika, izvedba obrabne in zaporne plasti bituminizirane zmesi v debelini 5 cm in 341 m2 površin navezave med robnikom in obstoječim voziščem ter uvozi na parcele v sestavi izvedba nosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 6 cm in izvedba obrabno zaporne plasti bituminizirane zmesi v debelini 3 cm vključno s premazi stikov. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na objektu Trgovine Jager, PE Kidričevo

Čas izvedbe: julij 2015
Pogodbena vrednost: cca. 4.000 EUR

Opis izvedenih del: Za privatnega naročnika smo na objektu izvajali asfaltiranje 229 m2 površin zunanjega skladiščnega prostora, izvedba obrabnonosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 6 cm vključno s fino pripravo, škarpiranjem in premazi stikov. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na objektu Prelog Polskava

Čas izvedbe: julij 2015
Pogodbena vrednost: cca. 4.600 EUR

Opis izvedenih del: Za privatnega naročnika smo na objektu izvajali asfaltiranje 290 m2 površin zunanjega skladiščnega prostora, izvedba obrabnonosilne plasti bituminizirane zmesi v debelini 6 cm vključno s premazi stikov. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na objektu most Slovenj Gradec

Čas izvedbe: avgust 2015
Pogodbena vrednost: cca. 2.000 EUR

Opis izvedenih del: Za privatnega naročnika smo na objektu izvajali i asfaltiranje 74 m2 površin, izvedba obrabne in zaporne plasti bituminizirane zmesi v debelini 7 cm vključno s obrizgom podlage in premazi stikov. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

 

Asfaltiranje na območju izgradnje vodovoda Podravske in Pomurske regije

Čas izvedbe: september 2015
Pogodbena vrednost: cca. 15.000 EUR

Opis izvedenih del: Za zasebnega naročnika smo z našo asfaltersko ekipo izvajali strojna in ročna asfalterska dela na območju izgradnje vodovoda. Dela smo opravili v pogodbeno dogovorjenih rokih in predpisani kakovosti.

Nazaj...